EFT

Emotions-Fokuseret terapi (EFT)
EFT’en er – som den første og eneste terapiform indenfor den psykoterapeutiske tradition – anerkendt som evidensbaseret og derved unik.
EFT anser emotioner, følelser, for at være vort indre navigationssystem, der fortæller os, hvad der er vigtigt ” her og nu”, hvad vi har behov for, og hvordan vi har brug for at handle i overensstemmelse med situationen.
EFT’en fokuserer på at hjælpe mennesker med at blive opmærksomme på og udtrykke deres følelser, at lære at acceptere og regulere dem, og at kunne reflektere over dem for at danne mening. Derved kan klienten støttes til at kunne bruge sine følelser som et pålideligt navigationsapparat, der tjener ham/hende hensigtsmæssigt.
EFT er en kraftfuld holistisk helbredelsesteknik, der løsner en række problemer. Det er baseret på gamel kinesisk akupressur og moderne psykologi. Du tapper på akupressur punkterne, mens du fokusere på en negativ følelse eller smerte. Det kan være fygt, en bekymring, svimmelhed, smerter, børn der tisser i sengen eller et hvert uløst problem og hvordan kroppen reagere på følelsen. f.eks., hvis du er ked af det, så spænder det i halsen eller maven. Du tapper ca 5-10 gange på 10 specifikke meridianpunkter i kroppen. Når der tappes på disse meridian – endepunkterne, og du mærker følelser og fornemmelser i kroppen, sende beroligende signaler til hjernen. Dette giver dig mulighed for at føle dig afslappet og i en balanceret kontrol.
EFT kan anvendes til smerter, stress, depression, chok/traumer, fobier, søvnløs, angst/eksamen mm.
Du kan booke en tid her eller kontakte mig på tlf.: 28690571