Behandlinger

6

Mit mål som fysioterapeut og yoga instruktør er, at støtte dig i at blive dig selv igen efter smerter og/eller udvikle dit potentiale endnu mere, så du oplever frihed til at bevæge dig igennem livet, som du ønsker.

Jeg tager udgangspunkt i din organisme som en helhed, både fysisk, følelsesmæssigt og psykisk.

I undersøgelsen, ser jeg hjernen som ‘din indre GPS’. Hjernen har en kortbeskrivelse af hele dig som menneske. Jeg anvender overordnet 3 systemer til at diagnosticere, hvad jeg ser, at du har brug for. De 3 systemer kalder jeg her for satellitter, der konstant informere hjernen/GPS’en, om du kan være tryg eller om du skal reagere på fare. Disse 3 er synet, balancen/dit indre øre og kroppens sanseceller.

13

Ud fra en vurdering af dine ressourcer og i samarbejde med dig udvælges den mest effektive behandling/træning. Dette indbefatter i nogle tilfælde en guidning til kost og livsstilsændringer.

De manuelle teknikker jeg anvender, tager alle udgangspunkt i en dybere påvirkning af nervesystemet. Træningsterapien tager udgangspunkt i synstræning, balancetræning, bevægelighedsøvelser, stabilitetsøvelser, styrketræning og åndedrætsterapi samt mindfulness.

Læs mere om de forskellige behandlingsformer her:

For at bestille tid til behandling, kan du sende mig en mail på: mettemaje@gmail.com
eller kontakte mig telefonisk på: 28690571