Yoga & Træning

Hensynstagende nervesystems- og yogatræning: Onsdage kl 10.30-11.30. Et hensynstagende hold, hvem kan gå på det? Det kan alle, som ikke føler sig “gode nok” til at gå på andre hold. Måske er det dig, som har fået en hjernerystelse, faldet, udsat for et trafiktraume, eller dig der har været psykisk overbelastet i længere tid. Til dig der har syns- og måske også balanceproblemer, svimmelhed, dig der har dårligt hjerte eller lunger, til dig der har en autoimmun eller neurologisk sygdom, til dig der fuldstændig er tappet for energi. Pris for 10 klip er 1450 kr. Tilmelding samt betaling via mobilpay: 28690571.

 

 

Yogafordybelsesdag: Der kommer løbende fordybelsessøndag på Dyssekilde Yogacenter. På en fordybelsessøndag har vi mere tid til at fokusere på forskellige krops områder, og synke indefter, mærke dig selv på et dybere plan. Når du giver dig selv tid til at sætte et mere dyberegående fokus, vil kroppen fortælle dig hvad den har brug for. Kunsten er at lytte og handle derefter, og det kan for os allesammen tage tid til bevidst at vælge andreledens. Skulle du have lyst til at være med, så laver vi hver gang yoga, åndedræt, afspænding og meditation.

Yogafordybelses søndag den 13.10.19: VAGUS FLOW: Vejen til dit velbefindende.🧘‍♂️
Den 10. Kranie nerve er kroppens længste nerve. Den bliver dagens hoved fokus. Vi arbejder med tungen, nakke/skuldre, åbner igennem bindevævet op til organerne. Der bliver skabt rum til indre smeltning gennem masser af åndedræt, stille og rolige yogaøvelser. Vi afslutter med afspænding og meditation.
Yogafordybelses søndag den 13.10.19: På Dyssekilde Yogacenter kl. 9.00-11.30.
Pris 300 kr. Der er plads til 12 deltager. Tilmelding samt betaling via mobilpay: 28690571. 🌻

 

 

Yogafordybelses søndag den 10.11.19: På Dyssekilde yogacenter kl. 9.00-11.30. Denne dag arbejder vi synet. Du tester dig selv før og efter og undervejs, så du kan registrere hvordan dit nervesystem reagere på synsøvelserne. Undervejs lærer du, hvordan åndedrættet, selv massage, yogaøvelser samt afspænding hjælper dine øjne til at kunne træne mere uden det bliver til overtræning. Du vil få udleveret materiale, som du kan fortsætte træningen derhjemme. Pris 350 kr. Der er plads til 12 deltager. Tilmelding samt betaling via mobilpay: 28690571.

 

Fordybelsesdag lørdag den 3.8.19: Du inviteres til et par fordybelsestimer fra kl. 8.00-10.30 i den fri natur. Vi mødes på Spodsbjerg fyrets parkeringplads kl. 07.50 på Dyssebakken. Så går vi samlet til vores yogaspot. Der er flere der har ønsket, så der vil igen blive sat fokus på fødder, knæ, hofter og bækken. Vi arbejder både med at skabe fleksibilitet og blødhed ind i kroppen, men også styrke og udholdenhed, alt sammen i et roligt tempo. Vi afslutter med afspænding og meditation. Der er plads til alle. Medbring en måtte. Har du en yogablok og bånd, kan du medbringe dette. Jeg har 3 måtter ekstra om du ikke har nogen. Pris 250 kr.

Fordybelsesdag den 25.11.18: Vi mødes fra 9.00-11.30. Her sætter vi mere fokus på fødder, knæ, hofter og bækken. Dine ben, som er din forbindelse til jorden, dem der bære dig gennem livet. Dem der, får dig til at stå fast i dig selv med fleksibilitet og balancere mellem de hårde og bløde værdier/energier. Med dine ben bære du dine ideer og drømme ud i livet. Pris:250 kr.

 

Helse og yoga rejser: Helse/yogarejser. Det du vil få med hjem fra denne rejser er: En fornyet energi. Indsigt i hvordan du kan hjælpe dig selv til en mere energi- og mindful samt aktiv hverdag.

Du vil blive næret ind i både kroppen, sindet og sjælen. Du vil få 4 timers undervisning dagligt. 2 timer om morgen og 2 om eftermiddagen. Der vil være en undervisningfri eftermiddag. Om morgenen vil vi arbejde primært med Z-health/hjernebaseret øvelser, som både er træning af synet, din balance samt kroppen. En blid og energifuld start på dagen.

Om eftermiddagen vil vi arbejde mere med yoga i forskellige former. Yogaen er bild, men styrkende. I alle sessionerne vil du blidt blive guidet ind i meditation/visualisering samt afspænding.  Åndedrættet er en af grundsøjlerne i undervisningen. Hver dag vil du få en lille øvelse, der hjælper dig til at bryde vanemønstre, så du kan få succes i dine nye valg.

Denne rejse er til dig, der ikke længere kan dyrke din ynglings motionsform pga. kroppen sætter begrænsninger, en krop der daglig eller ofte har smerter, en krop der har mange begrænsninger pga. sygdom, som f.eks. sclerose, ledegigt, slidegigt, blodprop, hjerneblødning, fibromyalgi, senfølger efter alvorlig sygdom samt stress, en krop der i mange år ikke er blevet bevæget igennem –  og derfor føles stiv og gammel, en krop der længes efter mere liv og energi.

Er du interesseret i at komme med, på en af mine yoga-rejser, eller bare holde dig opdateret om hvornår næste yogarejse finder sted. Send mig da en mail på: kontaktmettemaje@gmail.com

10