Z-Health Performance

Z-Health:  Er et bevægelses system, af en række bittesmå og præcise bevægelser. Øvelserne omskoler dit nervesystem, så du hurtigere kan komme ud af smerte, optimere din sundhed og maksimere din ydeevne.
Z-Health er bygget op omkring hjernens tre hovedopgaver:
  • Input
  • Bearbejdning
  • Output
Hjernen modtager konstant input fra øjne, øre, hud, vibrationer, temperatur, tryk og smerte receptorer samt balancen (vestibulær systemet), som den tolker på, for derefter at skabe et passende output. En proces, der går så lynhurtigt, at du ikke selv er opmærksom på det.
Når du oplever en smerte, om det er en akut eller en der kommer snigende, så har hjernen skabt dette output, på baggrund af de input hjernen modtager og/eller måden hvorpå bearbejdnings processen foregår. Hjernesundhed er derfor yderst vigtig. En glad hjerne med masser af brændstof og aktivering, samt en krop med en balanceret biokemi, ud trættes langsommere og dermed bliver smerteimpulser mindre farlige for hjernen. ved at lave små øvelser flere gange dagligt, kan en hjerne der levere et smerte output, ændres til output uden smerte. Dette ser jeg dagligt i klinikken. Det er kun spørgsmålet om at teste os frem til den rigtige øvelse til dig.
Jeg anbefaler Z-health træning til alle former for lidelser i det fysiske samt til psykiske og emotionelle symptomer.
Jeg anvender Z-healh øvelserne til alle mine klienter og holddeltager, særligt til mennesker med lidelser som angst, piskesmæld, svimmelhed, hovedtraumer, PTSD, ADD/ADHD, nakke og rygsmerter, bevægeapparat gener og ordblide.

Du kan booke en tid her eller kontakte mig på tlf.: 28690571