Firmaløsninger

Jeg arbejder som behandler og instruktør i virksomheder samt foredragsholder.

Jeg hjælper firmaer med at forbygge stress hos medarbejderne gennem et individuelt tilpasset forløb. Forløbet består typisk af individuelle samtaler, kropsbehandling, mindfulness og yoga eller anden form for træning. De vil altid få værktøjer der giver mening for den enkelte med hjem.

Desuden afholder jeg events og foredrag for virksomheder om: Kontor yoga: Her kommer jeg ud eller via skype, og føre mind fuldt kontormedarbejderne igennem åndedræts- og yogaøvelser samt en let meditation ved deres skrivebord. Jeg fokusere på enkle øvelser, som den enkelte kan føle sig fri til at gøre efterfølgende. Det er som oftest krævende for nervesystemet at sidde i et kontorlandskab, hvor støj er en konstant påvirkning. Jeg instruere i redskaberder, der giver den enkelte medarbejder bedst mulig arbejdsro. Går også helt ergonomisk ind og guider til korrekt siddestillinger, lys, skærmbriller med mere.

Derud over afholder jeg event om Stress – med fokus på hvordan vi identificerer, håndterer og ikke mindst forebygger stress. Det er en kombination af den nyeste forskning inden for feltet mindfulness, og hvad den enkelte selv kan gøre for at forbygge stress. Foredraget skrues sammen, så det passer til din virksomheds behov og ønsker. Undervejs bliver deltagerne guidet i åndedræt og mindfulness-meditation, så alle får en direkte erfaret oplevelse af, hvordan det virker på kroppen og sindet.

Ønsker du et skræddersyet tilbud til din virksomhed, kontakt mig da her for at få et tilbud.