Firmaløsninger

Jeg arbejder som behandler og personlig træner samt holdinstruktør i virksomheder.

Jeg kan hjælpe firmaer med at forbygge stress eller arbejds relaterede fysiske skader hos medarbejderne gennem arbejds korrektion, behandling og eller træning. Det kunne være enten en form for sundheds tilbud med ugentlig træning samt behandling, når medarbejderen har brug for det. Eller i et forløbet bestående af individuelle samtaler, kropsbehandlinger, mindfulness og yoga eller anden form for træning. De vil altid få hjemmeøvelser der giver mening for den enkelte. Har også kommet ud i kontorlandskabet eller andre virksomheder og lavet enten fælles træning eller af den enkelte medarbejder på pladsen der hvor den enkelte står, går eller sidder.

Desuden afholder jeg events og foredrag for virksomheder om: Kontor yoga: Her kommer jeg ud, og føre mindfuldt kontormedarbejderne igennem åndedræts- og yogaøvelser samt en let meditation ved deres skrivebord. Der vil altid være hjernebaseret træning med ind over al min undervisning. Jeg fokusere på enkle øvelser, som medarbejderne i fællesskab eller enkeltvis gøre efterfølgende. Det er som oftest krævende for nervesystemet at sidde i et kontorlandskab, hvor støj og visuelle forstyrrelser er en konstant påvirkning. Jeg instruere i redskaberder, der giver den enkelte medarbejder bedst mulig arbejdsro. Går også helt ergonomisk ind og guider til korrekt siddestillinger, lys, skærmbriller med mere.

Derud over afholder jeg event om Stress/åndedræt – med fokus på hvordan vi identificerer, håndterer og ikke mindst forebygger stress. Det er en kombination af den nyeste forskning inden for feltet mindfulness, og hvad den enkelte selv kan gøre for at forbygge stress. Foredraget skrues sammen, så det passer til din virksomheds behov og ønsker. Undervejs bliver deltagerne guidet i åndedræt og mindfulness-meditation og fysiskeøvelser, så alle får en direkte erfaret oplevelse af, hvordan det virker på kroppen og sindet.

Ønsker du et skræddersyet tilbud til din virksomhed, kontakt mig da her for at få et tilbud.